DooriPhoneReparatieVenlo / Algemeen iPhone nieuws / 0 Commentaren

Downgraden naar iOS 9.2.1

Nu iOS 9.3 en iOS 9.3.1 alweer twee weken oud zijn, is het niet meer mogelijk om te downgraden naar iOS 9.2.1. Het is gebruikelijk dat Apple na een paar weken deze oudere iOS-versie niet meer ondersteunt.

Dit betekent dat je niet meer terug kunt naar een vorige versie van iOS als je iPhone of iPad opiOS 9.3 of hoger draait. Voorlopig kun je nog wel van iOS 9.3.1 naar iOS 9.3 downgraden.

Naar iOS 9.2.1 downgraden niet meer mogelijk

Omdat iOS 9.3.1 volledig gericht was op het repareren van bugs in iOS 9.3, zijn er echter weinig redenen om dit alsnog te doen. Mocht je toch specifieke problemen met iOS 9.3.1 ondervinden, dan is het slim om zo snel mogelijk terug te gaan naar iOS 9.3. Het zal namelijk niet lang meer duren totdat Apple ook iOS 9.3 niet meer ondersteunt.

ios 9.2.1 downgraden

In de regel is het na een paar weken niet meer mogelijk om te downgraden naar een oudere versie van iOS. Hierdoor weet Apple zeker dat zoveel mogelijk gebruikers de nieuwste versie van het besturingssysteem draaien, die altijd de meest recente beveiligingsupdates bevatten.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *